Locaties

Uw feest vieren tussen striphelden? Da's pas een avontuur! Comics Station Antwerp is dé plek voor evenementen. Samen met je vrienden, familie of collega's beleef je hier een onvergetelijke dag. In onze thematische horecaruimtes kunt u perfect recepties, lunchen of diners houden.

Locaties

Naast de eigen artistieke werking stelt het Concertgebouw zijn infrastructuur ter beschikking van derden voor de organisatie van alle mogelijke evenementen. De Concertzaal (1289 plaatsen), de Kamermuziekzaal (maximaal 322 plaatsen), de diverse ontvangstruimten met panoramisch zicht op de historische binnenstad van Brugge, kortom het hele gebouw kan gebruikt worden voor de organisatie van congressen, colloquia, productpresentaties, recepties, podiumproducties...

Sinds midden 2012 is het mogelijk in de prachtige volledig gerenoveerde zalen rondom de Hippodroom van Oostende een evenement te organiseren). Dankzij haar authentieke stijl en de ligging pal aan de dijk naast de Wellingtonrenbaan en de Golf van Oostende, biedt dit evenementencomplex OSTEND SEA P’LACE unieke mogelijkheden voor geslaagde feesten.

Het centrum wil zich profileren als seminarie- en congreslocatie en richt zich tot de grote bedrijven voor het ter beschikking stellen van zalen en congresruimte. De locatie leent zich perfect tot het houden van productpresentaties, persvoorstellingen, seminaries, congressen, personeelsfeesten en recepties.

De grote post is een pareltje van naoorlogse modernistische architectuur en werd in 2012 omgetoverd van postgebouw tot cultuurcentrum. Een inspirerende ontmoetingsplaats en een stimulerende omgeving die uitnodigt om te denken, te beleven en te doen.

 

De Grote Post staat garant voor sfeer in een historisch gebouw me nationale uitstraling, op een wandelafstand van zee en strand.

Bent u op zoek naar een betoverende locatie voor uw privéfeest in de buurt van Brugge? In Di Coylde bent u kasteelheer of -dame voor een dag. In de drie verschillende zalen en de artistieke kasteeltuin ontvangt u tot 250 gasten.

Gusto Catering

Brugsesteenweg 1 Bus 27 - 8450 Bredene

Zaakvoerders

Steven Verriest & Magali Bonte

Tel: + 32 (0) 484/59.51.89

E-mail: info@gusto-catering.be

Alle rechten voorbehouden :: Gusto Catering :: Website door Kripe