Locaties

Locaties

Naast de eigen artistieke werking stelt het Concertgebouw zijn infrastructuur ter beschikking van derden voor de organisatie van alle mogelijke evenementen. De Concertzaal (1289 plaatsen), de Kamermuziekzaal (maximaal 322 plaatsen), de diverse ontvangstruimten met panoramisch zicht op de historische binnenstad van Brugge, kortom het hele gebouw kan gebruikt worden voor de organisatie van congressen, colloquia, productpresentaties, recepties, podiumproducties...

Sinds midden 2012 is het mogelijk in de prachtige volledig gerenoveerde zalen rondom de Hippodroom van Oostende een evenement te organiseren). Dankzij haar authentieke stijl en de ligging pal aan de dijk naast de Wellingtonrenbaan en de Golf van Oostende, biedt dit evenementencomplex OSTEND SEA P’LACE unieke mogelijkheden voor geslaagde feesten.

Het centrum wil zich profileren als seminarie- en congreslocatie en richt zich tot de grote bedrijven voor het ter beschikking stellen van zalen en congresruimte. De locatie leent zich perfect tot het houden van productpresentaties, persvoorstellingen, seminaries, congressen, personeelsfeesten en recepties.

Thermae Palace is met zijn authentieke feestzalen en zijn bijhorende comfortabele kamers dé ideale uitvalsbasis voor het houden van een bedrijfs- of familiefeest. Het gezellig interieur, de smaakvolle aankleding, ruime mogelijkheden, aanwezigheid van dansvloer, ... vormen het perfecte decor voor een gezellige avond!

Voor elke gelegenheid bieden wij een exclusief concept welke aansluit bij uw wensen.

Uw feest vieren tussen striphelden? Da's pas een avontuur! Comics Station Antwerp is dé plek voor evenementen. Samen met je vrienden, familie of collega's beleef je hier een onvergetelijke dag. In onze thematische horecaruimtes kunt u perfect recepties, lunchen of diners houden.

Gusto Catering

Brugsesteenweg 1 Bus 27 - 8450 Bredene

Zaakvoerders

Steven Verriest & Magali Bonte

Tel: + 32 (0) 484/59.51.89

E-mail: info@gusto-catering.be

Alle rechten voorbehouden :: Gusto Catering :: Website door Kripe